Svet podjetništva

Srebrno nacionalno priznanje Muflonovim inovatorjem

GZSRegpodelitev-inovacij01V okviru Dneva inovativnosti je na Brdu pri Kranju Gospodarska zbornica Slovenije 25. septembra že 17-ič podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih.

Preberi več

Tudi radeškim podjetjem na voljo finančne spodbude

FotoEuriPodjetjem iz občin Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki in Radeče sta na voljo dva javna razpisa, na katerih lahko pridobijo ugodna finančna posojila, in sicer, mikrokredite (Slovenski podjetniški sklad) in ugodna razvojna posojila (Slovenski regionalno razvojni sklad).

Preberi več

Zaključna predstavitev podjetniških idej

PVSP-Radeezakljuna-PPT-2019-68mŠtirimesečno usposabljanje in izobraževanje s področja podjetništva se je s koncem maja zaključilo za udeležence programa Podjetno v svet podjetništva za občino Radeče, preden so jim pogodbe o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev potekle, pa so vsak svojo dokončno razvito podjetniško idejo razkrili na zaključni predstavitvi.

Preberi več

Z Muflonovimi odlepljivimi tapetami do zlatega priznanja za inovativnost

GZSRegpodelitev-inovacij01GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško je na gradu Rajhenburg v Brestanici že šestnajstič podelila regionalna priznanja najbolj inovativnim, tokrat rekordnih 16 priznanj – dve zlati, šest srebrnih in osem bronastih. Zlato priznanje je prejelo tudi hčerinsko podjetje radeške papirnice, Muflon d.o.o.

Preberi več

Podjetniški festival na radeški tržnici

IMG2248mV drugi polovici aprila je na radeški tržnici potekal podjetniški festival, na katerem so mladi predstavili svojo podjetniško idejo, katero so razvijali štiri mesece, obenem pa so imeli priložnost prejeti informacije in izkušnje s strani lokalnih podjetnikov.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja