Svet podjetništva

V teku že sedma skupina PVSP za občino Radeče

PVSPS pričetkom februarja je v Radečah pričela sedma skupina programa Podjetno v svet podjetništva v občini Radeče. Vanj se je vključilo deset občanov občine Radeče, kateri so imeli do 1.2.2019 status brezposelne osebe oziroma so bili evidentirani kot iskalci zaposlitve.

Preberi več

PVSP 2019 predstavljen bodočim potencialnim podjetnikom

PVSP-2019uvod-01mRegionalna razvojna agencija Posavje je danes v sejni sobi Občine Radeče predstavila javni poziv za vključitev 10-ih udeležencev v program Podjetno v svet podjetništva za občino Radeče. Po uvodnem pozdravu Nataše Šterban Bezjak, vodje službe za projektno sodelovanje na RRA Posavje in Brigite Stopar, direktorice občinske uprave občine Radeče, je sledila podrobna predstavitev javnega poziva.

Preberi več

Zlato nacionalno priznanje inovaciji iz radeške papirnice

RPNDan-inovativnosti-GZS-2018Gospodarska zbornica Slovenije je 26. septembra na Brdu pri Kranju v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologije in SPIRIT Slovenija podelila priznanja za najboljše inovacije 2018, med prejemniki je tudi podjetje Radeče papir nova.

Preberi več

Vabilo brezposelnim: Vključite se v PVSP Radeče!

PVSP-RadeeNa podlagi Programa spodbujanja konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje in Pogodbe št. C2130 – 14P999004, je Regionalna razvojna agencija Posavje 3. 12. 2018 objavila javni poziv za vključitev desetih udeležencev v instrument Podjetno v svet podjetništva za občino Radeče 2019.

Preberi več

Na sirovo tortico k sladoledarju

Sladoledarna-EdiCheesecakeSladoledarna Edi je za svoje zveste obiskovalce pripravila nov okus - cheesecake, katerega boste zagotovo poskusili ljubitelji mlečnih izdelkov in tort. Cheesecake, kateri prvotno izhaja iz New Yorka sicer slovi kot preprosta in osvežilna sladica, saj za pripravo le-te ni potrebno pečenje. Kako dober približek torti z osnovno sestavino, kremnim sirčkom, sta uspela izdelati sladoledarja v Radečah, pa seveda ne boste mogli oceniti drugače, kot da se odpravite na kepico novega, cheescake sladoleda.

Ostale novice iz Posavja