Svet podjetništva

Zlato nacionalno priznanje inovaciji iz radeške papirnice

RPNDan-inovativnosti-GZS-2018Gospodarska zbornica Slovenije je 26. septembra na Brdu pri Kranju v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologije in SPIRIT Slovenija podelila priznanja za najboljše inovacije 2018, med prejemniki je tudi podjetje Radeče papir nova.

Preberi več

Na sirovo tortico k sladoledarju

Sladoledarna-EdiCheesecakeSladoledarna Edi je za svoje zveste obiskovalce pripravila nov okus - cheesecake, katerega boste zagotovo poskusili ljubitelji mlečnih izdelkov in tort. Cheesecake, kateri prvotno izhaja iz New Yorka sicer slovi kot preprosta in osvežilna sladica, saj za pripravo le-te ni potrebno pečenje. Kako dober približek torti z osnovno sestavino, kremnim sirčkom, sta uspela izdelati sladoledarja v Radečah, pa seveda ne boste mogli oceniti drugače, kot da se odpravite na kepico novega, cheescake sladoleda.

Po letu dni čakanja čas za "Priložnosti" v problemskem območju Radeč

LasBZAgencija Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, ki upravlja Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja (EKSRP), je Regionalni agenciji Posavje (vodilnemu partnerju LAS Posavje) potrdila operacijo za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje.

Preberi več

(Tudi) radeškim podjetjem na voljo za 14,5 mio € finančnih sredstev

Obina-RadeePredstavitev-razpisov2018-06-05-9minV sejni sobi radeške občinske stavbe sta Darja But, vodja sektorja za izvajanje spodbud na Slovenskem regionalnem skladu s sedežem v Ribnici in Mateja Grobelnik, predstavnica Slovenskega podjetniškega sklada, predstavili aktualne razpise, ki veljajo za podjetnike znotraj problemskega območja z visoko brezposelnostjo, kamor so uvrščene tudi Radeče.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja