Nogomet

Štiri radeške ekipe na 4. Muflončkovem turnirju

NavijaskistarsiMuflonckovturnir2020Nogometni klub Radeče sta na letošnjem Muflončkovem turnirju zastopali dve ekipi  U-9 in dve ekipi U-11. Mlajši selekciji je pripravljal Jernej Čeh, za starejše dečke, ki imajo za seboj nekoliko več izkušenj pa je v smislu rasti in razvoja v nogometnem svetu skrbel njihov trener Nejc Ribič.

Ekipa NK Radeče A je nastopila v postavi Lan Sotlar (1), Žiga Groznik (10), Amar Hairlahović (5), Vili Žnidaršič (4), Luka Barachini (11), Anik Ćatipi (16) in Matija Matošec Bizjak(6).

Ekipo NK Radeče B pa so sestavljali Til Sotlar (1), Juš Kočar (14), Mark Debevec (2), Jan Martinčič (8), Luka Kožar (12), Tim Derviševič (13) in Benjamin Zupanec (3).

Obe ekipi sta nastopili pod vodstvom trenerja Jerneja Čeha. Sicer so se v kategoriji U-9 največjega pokala razveselili člani Posavje Krško A z osvojenim prvim mestom, drugo mesto je pripadlo NK Trebnje A in tretje NK Vransko.

Med starejšimi dečki, ki so se podili za nogometno žogo v kategoriji U-11, so znotraj NK Radeče A nastopili Benjamin Bizjak (1), Nik Zupančič (3), Žiga Keber (4), Erik Kajtna (7), Lovro Gomboc (8), David Tokalič (9), Tim Ribič (10) in Nejc Sluga (11). 

Za čim boljšo uvrstitev ekipe NK Radeče B pa so si prizadevali mladi nogometaši Tim Smrke (1), Bor Rainer (3), Anže Brenkuš (5), Gal Žnidar (7), Žan Volčič (8), Taj Šunta (9), Vid Čeč (10), Amadej Tratar (11) in Jure Korat (15).

Selekciji U-11 je na pot do nogometne odličnosti pripravljal Nejc Ribič. Končnega izida so se najbolj razveselili člani NK Rudar Trbovlje A., 2. mesto so osvojili dečki NK Vransko B in tretje NK Trebnje.

Foto: D.J., arhiv NK Radeče

 

Share
Ostale novice iz Posavja