Nogomet

Za radeškimi nogometaši uspešno izpeljan Muflončkov turnir

Muflonkov02V športni dvorani v Radečah se je 17. marca odvijal 2. Muflončkov nogometni turnir za selekciji U-7 (letnik 2011-2012) in U-9 (letnik 2009-2010). V obeh selekcijah je sodelovalo po 8 ekip.

Ekipe so bile v posamezni selekciji razdeljene v 2.  skupini. Ekipe znotraj posamezne skupine so se pomerile med seboj. Glede na razvrstitev v skupini so se za končno uvrstitev na turnirju pomerile z ekipami druge skupine.

V dopoldanskem času so najprej svoje tekme odigrali najmlajši nogometaši (U-7). Odigranih je bilo kar nekaj zelo zanimivih in napetih tekem. Poudarek je bil predvsem na igri in na druženju. Rezultat ni bil na prvem mestu, pa vendarle naj omenimo, da so zmagovalci selekcije U-7 bili igralci nogometnega kluba iz Zreč.

Tudi v popoldanskem času je bilo zelo zanimivo. Glede na to, da so tekme igrali nogometaši in nogometašice letnika 2009 in 2010 se je tudi pri samih tekmah videl napredek, izpeljanih je bilo nekaj odličnih akcij ter videnih nekaj lepih zadetkov. Najbolj veseli so bili na koncu nogometaši nogometnega kluba Kovinar Štore, ki so v napeti in izenačeni finalni tekmi premagali nogometaše iz Vranskega.

Muflonkov01

Na turnirju sta bila prisotna predsednik Nogometne zveze Slovenija, g. Radenko Mijatović in podžupan občine Radeče, g. Janez Prešiček, ki sta nagovorila mlade nogometaše ter jim zaželela vse dobro na nogometni poti ter obilo užitkov ob igranju nogometa.

Zahvaliti se je potrebno vsem navijačem, predvsem staršem nastopajočih otrok, ki so vse skozi športno navijali in spodbujali vse nogometaše in nogometašice. Posebna zahvala pa gre staršem otrok Nogometnega kluba Radeče, ki so dali velik doprinos pri izpeljavi turnirja.

Vabljeni na 3. Muflončkov turnir, ki bo v začetku leta 2019.

Športni pozdrav! 

                         Nogometni klub Radeče

 

Share
Ostale novice iz Posavja