Nogomet

Spomladanski praznik mladih nogometašev: 4. Muflončkov turnir

ZmagovalneekipeU-114Muflonckov-turnirPreteklo soboto je Nogometni klub Radeče v domači športni dvorani gostil Muflončkov turnir, ki je letos potekal četrtič zapovrstjo. Dečki so se na parketu borili znotraj dveh selekcij, U-9 in U-11. Dopoldanski del je bil rezerviran za mlajše dečke, od druge ure popoldan dalje pa so svojo formo in nogometni duh izkazovali starejši. Skupno je nastopilo dvajset ekip iz več regij (zasavske, posavske, dolenjske in savinjske), upoštevajoč navijače in starše pa se je tekom celotnega sobotnega dne v in okrog osrednjega športnega objekta v Radečah zadrževalo med 400 in 500 ljudi.

Preberi več

Štiri radeške ekipe na 4. Muflončkovem turnirju

NavijaskistarsiMuflonckovturnir2020Nogometni klub Radeče sta na letošnjem Muflončkovem turnirju zastopali dve ekipi  U-9 in dve ekipi U-11. Mlajši selekciji je pripravljal Jernej Čeh, za starejše dečke, ki imajo za seboj nekoliko več izkušenj pa je v smislu rasti in razvoja v nogometnem svetu skrbel njihov trener Nejc Ribič.

Preberi več

Radeški nogometaši na Vrančkovem turnirju

NK-Radee1-Vrankov-turnir2020-02-15V soboto, 15. februarja 2020, se je selekcija Nogometnega kluba Radeče U-11 z dvema ekipama udeležila 1. Vrančkovega turnirja na Vranskem. Zaradi priprav na domač 4. Muflončkov turnir 2020 in turnir Umag Trophy 2020 rezultat tokrat ni bil v ospredju. "Obe ekipi sta odigrali po tri tekme z močnimi nasprotniki," so sporočili iz Nogometnega kluba Radeče. Igralci so pokazali borbeno igro in pridobivali izkušnje pred nadaljevanjem sezone.

Radeški nogometaši U-11 peti v "zimski ligi"

NK-RADEE-EKIPA-B-U-11V soboto, 8. februarja 2020 je v dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku potekalo finale zimskega tekmovanja Medobčinske nogometne zveze Celje za kategorija U-11. Na finalno tekmovanje se je uvrstila tudi ekipa Nogometnega kluba Radeče.

Preberi več

Marjanov memorial na Jagnjenici

TKD-Jagnjenica11MMemorial201909150Trinajsti dogodek v nizu skupno 27 prireditev, ki so organizirane v počastitev radeškega občinskega praznika,  je bil turnir v malem nogometu Marjanov memorial, kateri je potekal preteklo nedeljo na igrišču na Jagnjenici, za organizacijo le-tega pa je poskrbelo Telesnokulturno društvo Jagnjenica.

Preberi več

Uspešno izpeljali 3. Muflončkov turnir

Finalni-obraun-02Športna dvorana v Radečah je na včerajšnje sobotno dopoldne gostila mlade nogometaše selekcije U-8 (letniki 2011 in 2012) in v popoldanskem času še U-10 (letniki 2009 in 2010), gostitelji, Nogometni klub Radeče pa so tekom celotnega dne, ko je potekal 3. Muflončkov turnir, razporedili zanimive tekme, prijetno druženje in ustvarjanje zdravega, športnega duha med nogometaši na parketu, njihovimi spremljevalci in tudi gledalci na tribunah.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja