Drugi športi

Karateisti na sprejemu pri županu

Sprejem-karateistov-pri-upanu-Reunu-16Pretekla uspešna tekmovalna sezona Karate kluba Radeče in osvojena odličja mladih karateistov sta več kot zadostna razloga, na osnovi katerih sta župan Občine Radeče, Tomaž Režun in direktorica Občinske uprave Občine Radeče, Brigita Stopar, skupaj s sodelavkama Melito Simončič in Dragico Kovačič Žohar, slavnostno sprejela 23 obetavnih športnikov borilnih disciplin.

V sezoni 2016/17 je Karate klub Radeče na Kimon Open 2017 osvojil 1. mesto kot klub,  na Svetovnem mladinskem Savate prvenstvu 2017 si je David Hren priboril 3. mesto ter s tem osvojil prvo lastno in prvo klubsko medaljo v svetovni konkurenci, Urška Lamovšek in David Trošt pa sta postala 6. najboljša na svetu (prva v kategoriji do 52 kg in drugi do 70kg).

Radeški župan in Stoparjeva sta zavzetim športnikom, ki se borijo (v dobesednem in prenesenem pomenu besede) za čim višje uvrstitve v kimonih, izročila čokoladno darilo, ter ob pogostitvi z njimi tudi poklepetala.

Kot je ob tem zapisal Aljoša Kramar, predsednik KK Radeče, »je bil sprejem res izjemen, saj smo kot klub zelo ponosni na takšno podporo gospoda župana in vseh sodelavcev Občine Radeče. Takšen dogodek je odlična motivacija in izhodišče za prihajajočo sezono 2017/18, ki se bo zelo kmalu pričela«, zahvalil pa se je tudi vsem članom kluba in njihovim staršem za izkazano spodbudo.

Foto: arhiv KK Radeče

Share
Ostale novice iz Posavja