Atletika

Radeški atlet Aljaž Renko postal državni prvak!

AK-Radee2018-06-30Alja-v-CeljuV soboto, 30.6., in nedeljo, 1.7., je v Celju potekalo državno prvenstvo v atletiki za starejše mladince in mladinke, na katerem so za Atletski klub Radeče odlično nastopili trije atleti, Aljaž Renko, Nina Rman in Tim Povše.

Preberi več

14. Splavarjev tek skozi Radeče

masabalonsplavarjenje-0583minV petek, 22. junija, je Atletski klub Radeče organiziral že 14. Splavarjev tek, kateri je bil obenem del tekov Dolenjske za pokal Vzajemna 2018. Zbralo se je veliko ljubiteljev teka iz Dolenjske, Zasavja in Posavja ter nekaj gostov iz Hrvaške, Anglije in Švice, tako da je bil mednarodno obarvan.

Preberi več

Trije atleti AK Radeče v reprezentanci

2018-06-09Matija-reprenzentanno-zaprekeV prvi polovici junija so na dveh tekmovanjih, 9. junija na Ptuju in 16. junja v Vyskovu na Češkem barve slovenske atletske reprezentance zastopali trije radeški atleti: Matija Rizmal, Aljaž Renko in Nina Rman.

Preberi več

Nina Rman in Matija Rizmal postala državna prvaka

Nina-DPV soboto, 2. junija, je v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v atletiki za mlajše mladinke in mladince ter mlajše člane in članice, katerega so se udeležili trije atleti Atletskega kluba Radeče in osvojili več kot zadovoljive rezultate.

Preberi več

Na državnem krosu Matija in Aljaž osvojila medalji

Alja-in-Matija-z-medaljamaV soboto, 17. marca je potekalo v Postojni državno prvenstvo v krosu, katerega proga je bila dobro namočena in z blatom prepojena, tako da so tekmovalci občutili razmere krosa v pravem pomenu besede, od tekačev je prav zato pobral ogromno moči.

Preberi več

Razglasitev najboljših radeških atletov

Screenshot20180114-211423Atletski klub Radeče je s slovesnostjo zaključil izredno atletsko sezono 2017, ob tem pa razglasil najboljša atleta v moški in ženski kategoriji ter izpostavil nekaj uspešnih posameznikov.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja