Šport

NOVOST: Organiziran tek v naravi

naslovkaDnevi so postali že toliko sončni, topli in prijetni, da so zvabili ven tudi največje "zmrzljivce", ob čemer je športnik, aktiven triatlonec Primož Kirn, ki je diplomant Fakultete za šport, vpeljal organizirano tekaško vadbo v Radeče.

Uvodni del srečanj predstavlja ogrevanje in raztezne vaje, prav tako je Kirn tudi v zaključku pripravil sproščanje mišic , v vmesnem, osrednje delu pa daje največ poudarka pridobivanju in/ali utrjevanju kondicije in pravilne tehnike. Z marcem se je deseterica že pričela sestajati v športnem duhu, katero ste med njihovim športnim udejstvovanjem morda že opazili na relaciji med TRC Savus in Ribiškim domom Radeče. Ker so udeleženci različnih športnih in vzdržljivostnih predispozicij, Kirn prilagaja obravnavo posameznikovim sposobnostim, željam in ciljem.

Raznolika druščina tako moških kot žensk, ki so se odločili za druženje v smislu medsebojnega dajanja motivacije in profesionalnega vodenja na tekaškem področju, prihaja iz kar treh posavsko zasavskih občin, Hrastnika, Radeč in Trbovelj, kar še dodatno dokazuje, da so meje (tudi pri športu) le navidezne.

Ker so se tekaški treningi šele dobro pričeli, zato seveda ni prepozno, da se vključi k organizirani gibalni aktivnosti še kdo, ki bi se morda želel bolje pripraviti na katerega izmed prihajajočih tekaških podvigov (Ljubljanski maraton, DM tek za ženske, Wings for Life World Run), izboljšati lastno kondicijo ali pa zgolj narediti nekaj dobrega za svoje telo, zdravje in počutje.

Za več informacij oziroma prijavo lahko zainteresirani pokličete Primoža Kirn na telefonsko številko 051 670 517, napišete elektronsko sporočilo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali obiščete Facebook stran Osebno trenerstvo Primož Kirn.

 

 

 

 

Share
Ostale novice iz Posavja