Radeški zvon

Jubilejna pravljična novoletna predstava s čarodeji

Novoletna-predstava-Kluba-arodej03V Zagradu pri Kavškovih, kjer domuje čarodej Branko z ženo Nino ter njunimi otroci, je bila v organizaciji Društva Klub Čarodej ob koncu leta izvedena že dvajseta pravljična novoletna predstava s čarodeji.

Med obiskovalci, katerih se je zbralo 50-60, je bilo največ otrok z njihovimi straši, zbrane pa je nagovoril tudi župan Občine Radeče, Tomaž Režun, kateri je zbranim izrekel dobronamerne želje ob prehodu iz starega v novo leto, organizatorjem pa spodbudne misli za uspešno preteklo in tudi nadaljnje delo.

Ker je prireditev potekala v jubilejnem duhu - dvajsetič, je bila za odtenek bolj praznična kot je že sicer, saj je vodstvo društva podelilo posebne zahvale najbolj aktivnim članom in podpornikom, kateri soomogočajo, da se družabne aktivnosti za najmlajše lahko odvijajo v zastavljeni obliki.

Program so krojili trije čarodeji, poleg domačina Branka, še čarodej Marlizz in čarodej Mare Čare, prav vsi pa so v izvedbo čarovniških trikov in iluzionistične predstave vključili tudi otroke, ki so z zanimanjem aktivno sodelovali. Najmlajši so se z navdušenjem pomudili še pri malih živalih, kot so golobčki in zajčki, ter uživali v zabavnem, sproščenem druženju.

Najbolj so se razveselili obiska Božička, kateri jih je nagradil z bonbončki, nato pa je pokramljal in se še družil z njimi. Za obiskovalce prireditve v mirnem, domačem okolju je bilo poskrbljeno tudi s pogostitvijo s sokom in prigrizki, in tako se je druženje, ki je trajalo dve uri in pol, sklenilo s pozitivnimi vtisi in obilico dobre volje.

Foto: arhiv Društva Klub Čarodej

Share
Ostale novice iz Posavja