Glasba

Rock Partyzani napolnili ploščad pred občinsko stavbo

Rock-Partyzani-Radee-201801Na sončno petkovo popoldne je skupina Rock Partyzani, katera deluje zadnjih 12 let v slovenskem glasbenem prostoru, zabavala vse generacije občanov, katere je pot namenoma ali pa slučajno zanesla na ploščad pred radeško občinsko stavbo.

Rock Partyzani so tekom svojega delovanja nastopili na več kot 1000 nastopih doma in v tujini, ter izdali štiri samostojne albume z mnogimi uspešnicami.

Skupino sestavlja šest članov, njen idejni oče in vodja je » El Comandante » Aleš Klinar- Klinči, ki ga poznamo iz skupin Martin Krpan in Agropop. Njihovi nastopi in glasbeni program so začinjeni s posebnim šovom, prežeti z nostalgijo, patriotizmom in humorjem, nabiti z brezkompromisnim rock’n’rollom, največjimi YU, SLO in svetovnimi pop hiti, narodno zabavno satiro, zimzelenimi popevkami, najlepšimi baladami in aktualnimi uspešnicami.

Vse to so, kot je zapisano na njihovi uradni spletni strani - Rock Partyzani, glasbena gverila, udarni in energični, ki so si z leti pridobili zvesto publiko vseh generacij - tudi v Radečah so uspeli ustvariti veselo, zabavno in z dobro voljo nabito ozračje.

Share
Ostale novice iz Posavja