KTRC

November - mesec, posvečen moškim

movemberNa radeški tržnici je v sobotnem dopoldnevu potekal dogodek v okviru projekta Pravi moški skrbi zase - zakorakaj k zdravju, katerega je pripravil KTRC Radeče, v sodelovanju z Društvom onkoloških bolnikov Slovenija – skupino za samopoč bolnikov z rakom Trbovlje in osebjem Zdravstvenega doma Radeče.

Preberi več

Pojnt do sedaj zabeležil 1400 obiskov mladih

KTRC-RadeeRastie-sreeOtvoritev-preventivnega-sredia-35mV včerajšnjem opoldnevu je v prostorih Mladinskega centra Krško potekala zaključna konferenca projekta Rast(išče) sreče, v katerem so moči združile, obenem pa intenzivno vsaka na svojem območju delale z mladimi kar štiri izmed šestih posavskih občin. V Radečah je roko nad projektom imel KTRC Radeče.

Preberi več

Drugi ŠtantFest privabil mnoge občane

KTRCtantFest2019-61mOb petkovem svetovnem dnevu turizma je KTRC Radeče pod že uveljavljenim sloganom "Vsi na plac" pripravil drugi ŠtantFest, na katerem so se na radeški tržnici predstavili lokalni ponudniki in društva z različnimi, večinoma kulinaričnimi in prehrambenimi izdelki.

Preberi več

O razvoju in promociji turistične ponudbe

KTRCRazvoj-in-promocija-lokalnega-turizma-3mV torek, 11.09.2018, je v prostorih Galerije Božidar Jakac, Kostanjevica na Krki, potekalo drugo srečanje ključnih partnerjev turističnih zgodb Posavja, tokrat s poudarkom na kulturnih turističnih projektih, udeležila pa se ga je tudi Duška Kalin iz KTRC Radeče, ki v radeški občini skupaj s sodelavci sistematično snuje številne turistične zgodbe.

Preberi več

Počitniške igrarije 2018

KTRC-RadeePoitnike-igrarije-2018-11mOtroci so v tem tednu pošteno zakorakali v igralnice vrtca in šolske učilnice, marsikomu izmed njih pa še ostaja prijeten spomin na aktivno druženje v zadnjem tednu počitnic, ko sta KTRC Radeče in Društvo prijateljev mladine Radeče izvedla Počitniške igrarije.

Preberi več

Otvoritev preventivnega središča Rast(išče) sreče

KTRC-RadeeRastie-sreeOtvoritev-preventivnega-sredia-17mV včerajšnjem dopoldnevu je v Domu kulture v Radečah v sproščenem vzdušju potekalo odprtje preventivnega središča Rast(išče) sreče, katero se lahko brez zadržkov imenuje tudi radeški mladinski center, saj je namenjen prav njim - učencem od desetega leta dalje in mladim, vse do vstopa v tretje desetletje življenjskega obdobja.

Preberi več

Otvoritvena sobota na radeškem bazenu

Bazen-danesPo tem, ko je včerajšnje deževno vreme botrovalo temu, da načrtovane otvoritve kopalne sezone na Bazenu Radeče ni bilo moč izvesti, se z današnjim dnem, v začetku katerega se na obzorju že kaže jasnina in prvi sončni žarki, obeta prvi kopalni dan v letu 2018.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja