Gasilstvo

Tekmovanje Gasilske zveze Radeče in pokalno tekmovanje za regijsko mladino

GZ-RadeeObinsko-tekmovanje-2019-06-15-294MVčeraj je na radeškem stadionu potekalo v dopoldanskem času pokalno regijsko tekmovanje gasilske mladine in tekmovanje gasilskega podmladka radeške gasilske zveze, v popoldanskem pa so vsakoleten tekmovalni prikaz vaje izvedli še člani in članice ter starejši gasilci iz Gasilske zveze Radeče.

Za GZ Radeče je tako sobotni junijski dan predstavljal pošten organizacijski zalogaj, k uspešni izvedbi pa so pripomogli člani vseh štirih prostovoljnih društev zveze.

Na tekmovanju Gasilske zveze Radeče so v poznodopoldanskem času najprej nastopile tri ekipe pionirjev, med katerimi so bili letos najboljši člani PGD Radeče in tri ekipe mladincev, med katerimi je slavila ekipa iz PGD Svibno.

Zatem je sledilo člansko in veteransko tekmovanje, katerega se je udeležilo skupno sedem moških in šest ženskih ekip ter tri ekipe starejših gasilcev. V prav vseh kategorijah - med šestimi sodelujočimi ekipami članov A, štirimi članic A, brezkonkurenčno člani B, tremi starejšimi gasilci in dvema desetinama članic B - so pokale za osvojena prva mesta prejeli gasilci iz PGD Jagnjenica ter tako tudi letos postali absolutni zmagovalci tekmovanja. 

 


 

Share
Ostale novice iz Posavja